Letošní ročník je za dveřmi! Trasa připravená, opět nová, jak je u nás zvykem. Organizátoři, kteří budou na kontrolách, už pomalu pečou buchty. 🙂

Start bude letos v Brně – Bystrci, na dohled od tramvajové zastávky Zoologická zahrada. Registrace od 17:00, start možný mezi 17:30 a 18:15.

Tentokrát chceme poprosit ty z vás, kteří jsou rychlejší a chtějí si dát začátek svižným tempem, aby startovali co nejpozději. Naopak vás, kteří chcete jít pomaleji, plánujete třeba končit někde dřív a dojít si tam zvolna, abyste startovali co nejdříve. Organizátory na stanovištích nechceme držet celou noc a při vždy nové trase se těžko odhadují časy, kdy kde budete. Intervaly otevření jednotlivých stanovišť budou uvedeny v materiálech, které dostanete na staru.

Cíl čekejte na Podzimní, ale pokud možno tam dorazte ještě v létě, alespoň 6 (resp. astronomicky 10) hodin před podzimem. 😉

Kompletní informace dostanete jako vždy mailem před pochodem, celá trasa bude překvapením na startu, data pro GPS budou k dispozici během čtvrtka – den před startem – zde na webu pro pohodlné nahrání.

Těšíme se na startu! Za přípravný tým Ondřej Letocha.

P.S.: S sebou si všichni vezměte hrneček, žádné plastové kelímky nebudou!